Ντιπ αβοκάντο
Βάζουμε όλα τα υλικά μας για το ντιπ αβοκάντο μέσα στο μπλέντερ.
Τα πολτοποιούμε.
Παγώνουμε το ντιπάκι στο ψυγείο.
Για το σερβίρισμα
Κόβουμε σε κομμάτια τις πίτες και τις ανοίγουμε.
Μπορείτε να φτιάξετε και σπιτικές αραβικές πιτούλες.
Τις βουτάμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
Αφού κρυώσουν τις φυλάμε σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς για να παραμείνουν τραγανές.
Σερβίρουμε το ντιπ αβοκάντο σε μπολ και βάζουμε γύρω γύρω τα τραγανά πιτάκια.
Δοκιμάστε το και με τραγανά σπιτικά κριτσίνια.
Τέλειο υγιεινό σνακ για το γραφείο και για όλες τις ώρες!