Εκτέλεση
Θα χρησιμοποιήσουμε μικρό μπλέντερ για να πολτοποιήσουμε όλα τα υλικά
Βάζουμε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξύσμα λάιμ και τον χυμό λάιμ
Προσθέτουμε τα μυρωδικά στο ντιπ.
Προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Χτυπάμε τα υλικά για λίγα δευτερόλεπτα
Τέλος αν θέλουμε να έχουμε πιο ρευστή υφή, προσθέτουμε ελάχιστο νερό για να αραιώσει.
Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και το σερβίρουμε πάντα δροσερό.
Διατηρείται για 2 ημέρες στο ψυγείο.
Μικρά μυστικά
Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε 1 κ.σ. μουστάρδα ή λίγο άνηθο.
Αν χρησιμοποιήσεις γιαούρτι για το ντιπ θα έχεις πιο πλούσια κρεμένια υφή.