Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις βρασμένες πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε το κολοκύθι και την πιπεριά σε μικρά κομμάτια.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το Lurpak soft.
Σοτάρουμε τα λαχανικά για 2-3 λεπτά να βουτυρωθούν, να ζεσταθούν και να μελώσουν.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C στον αέρα.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε, αλάτι, πιπέρι και τα τριμμένα τυριά.
Περιχύνουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αφήνουμε 1-2 λεπτά στη φωτιά, ανασηκώνοντας τις άκρες της προς το κέντρο του σκεύους, ώστε να τρέχει ολόγυρα το υγρό αυγό.
Τοποθετούμε το σκεύος στο φούρνο στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε μέχρι να φουσκώσει, να ροδίσει ομοιόμορφα και να σταθεροποιηθεί στο κέντρο για περίπου 12 λεπτά
Την αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε την ομελέτα με σαλάτα εποχής.
Ψήσιμο σε ταψί
Εναλλακτικά σοτάρουμε όλα τα λαχανικά στο τηγάνι με Lurpak soft και τα τοποθετούμε σε ένα μικρό ταψάκι.
Περιχύνουμε με τα αυγά και τοποθετούμε το ταψί στη μεσαία σχάρα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200°C για 20′ να σταθεροποιηθεί στο κέντρο.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και μετά σερβίρουμε σε κομμάτια.