Εκτέλεση
Μπορεί να γίνει και με τηγανιτές πατάτες, εδώ χρησιμοποιώ βραστές για να γίνει πιο ελαφριά και γρήγορα.
Σε βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τις βρασμένες πατάτες να μελώσουν (όχι να κάνουν κρούστα) για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις λεπτές φέτες κολοκυθιού και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ακόμα 3-4 λεπτά.
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά µε σύρμα, να ενωθούν, προσθέτουμε τη φέτα, το αλάτι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον άνηθο.
Προσθέτουμε το γάλα.
Για το ψήσιμο
Περιχύνουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια µε το μίγμα των αυγών.
Με ένα πιρούνι ανακινούμε τα υλικά από έξω προς τα μέσα ώστε να ψηθεί σωστά.
Ανακινούμε το τηγάνι από το χερούλι, δυναμώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και σκεπάζουμε µε καπάκι.
Αφήνουμε να ψηθεί για 5 λεπτά.
Με προσοχή, την αναποδογυρίζουμε µε το καπάκι ή µε ένα μεγάλο, ρηχό πιάτο.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 3-4 λεπτά.
Αδειάζουμε σε μια πιατέλα.
Σερβίρουμε µε ντοµατοσαλάτα και φέτα.
Μυστικό
Το γάλα της δίνει υγρασία και την κάνει αφράτη.
Δεν ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για να προλάβει να ψηθεί μέχρι μέσα.
Με το βράσιμο της πατάτας, αποφεύγουμε να τραβήξουν-ρουφήξουν λάδι.