Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει ζεματίζουμε το μπρόκολο για 3 με 4 λεπτά.
Αφού κρυώσει το κόβουμε σε μικρές φούντες.
Αλευρώνουμε τις φουντίτσες του μπρόκολου και τις τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαφρά με ελαιόλαδο.
Προσέχουμε τα αυγά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Χτυπάμε τα αυγά με πιρούνι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το τυρί.
Περιχύνουμε το μπρόκολο με τα αυγά και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 4 λεπτά.
Την αναποδογυρίζουμε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Είναι ελαφριά, χορταστική και πάρα πολύ νόστιμη.
Όσο πιο φρέσκα είναι τα αυγά, τόσο πιο νόστιμη θα γίνει!