Εκτέλεση
Πρώτα πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια την πιπεριά, το κολοκυθάκι τα φρέσκα κρεμμύδια και τις ντομάτες.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι 26 εκ.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το κολοκυθάκι ανακατεύοντας τακτικά.
Όταν μαραθούν τα λαχανικά προσθέτουμε τη ντομάτα, τα λουκάνικα και ανακατεύουμε.
Σοτάρουμε για 2 λεπτά.
Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με το σύρμα και προσθέτουμε το γάλα, τη βρόμη και το φρέσκο τυρί κρέμα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιχύνουμε τα λαχανικά με το μείγμα αυγών.
Με ένα κουτάλι σκάβουμε τη βάση της ομελέτας για 1 λεπτό μέχρι να αρχίσει να κάνει σώμα.
Ψήνουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί για περίπου 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Ανάβουμε το γκριλ και βάζουμε το τηγάνι με τη μισοψημένη ομελέτα για να ροδίσει η επιφάνεια για λίγα λεπτά.