Εκτέλεση
Ροδίζουμε πρώτα καλά τα μπουτάκια σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, να πάρουν σκούρο ρόδινο χρώμα.
Πασπαλίζουμε τα μπαχαρικά και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, να μαραθούν για 4΄-5΄.
Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με την μπύρα ρίχνοντας τη σιγά σιγά, γιατί φουσκώνει με το βρασμό και ξεχειλίζει.
Σκεπάζουμε με καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια και βράζουμε για 30΄.
Βάζουμε τα μπουτάκια σε πιατέλα και αφήνουμε λίγα λεπτά τη σάλτσα επάνω σε δυνατή φωτιά, να δέσει και να γλασάρει καλά.
Συνοδεύστε το με αυτό τον εύκολο πουρέ πατάτας ή με πουρέ λαχανικών.