Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρολάκι τη σοκολάτα με το σοκολατούχο γάλα και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ζεσταθεί το μείγμα. Πριν βράσει το αποσύρουμε.
Τοποθετούμε τα ψίχουλα σε μπολ, πασπαλίζουμε 5 κ.σ. άχνη ζάχαρη, περιχύνουμε με το μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε με κουτάλι, να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε τα αυγά (τους κρόκους μόνο) και χτυπάμε με σύρμα ή με μίξερ χειρός.
Σε μικρό πυρίμαχο βουτυρωμένο σκεύος αδειάζουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 180°C για 25΄-30΄, μέχρι να στέκεται.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μέχρι να στέκονται, προσθέτουμε την υπόλοιπη άχνη και χτυπάμε ξανά μέχρι να απορροφηθεί η άχνη από τη μαρέγκα και στο τέλος να έχουμε μια παχιά υφή.
Αφού κρυώσει το γλυκό, αλείφουμε με τη μαρμελάδα και από πάνω στρώνουμε τη μαρέγκα.
Ξαναψήνουμε το γλυκό για 10΄-15΄, ώσπου να ροδίσει η μαρέγκα και να τραγανίσει.