Παπαρδέλες µε σάλτσα ντομάτας
Για τις παπαρδέλες με σάλτσα ντομάτας, βάζουμε πρώτα όλα τα υλικά της σάλτσας (ντομάτες, λάδι, σκόρδο και μυρωδικά) να βράσουν για 10΄.
Προσθέτουμε τις παπαρδέλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8΄.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ανθότυρο που το έχουμε λιώσει με την κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό. Σερβίρουμε αμέσως.
Δείτε επίσης τη συνταγή μου για να φτιάξετε με τα χεράκια σας φρέσκα σπιτικά ζυμαρικά με αυγό!