Corn dog (κορν ντογκ)
Για τα εύκολα σπιτικά corn dog (κορν ντογκ)
βάζουμε πρώτα σε μπολ το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το baking powder, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για να φτιάξουμε τα corn dog.
- Προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Στο μεταξύ ζεσταίνουμε λάδι για τηγάνισμα σε βαθιά κατσαρόλα.
- Σκουπίζουμε τα λουκάνικα σε απορροφητικό χαρτί, τα περνάμε σε ξύλο για σουβλάκι κατά μήκος από άκρη σε άκρη και τα πανάρουμε στο αλεύρι.
- Τα βουτάμε στο χυλό. Φροντίζουμε να καλυφθούν καλά με τον χυλό. Τα κρατάμε κάθετα να στραγγίζει ο χυλός. Κρατώντας από το ξυλάκι τα βυθίζουμε στο καυτό λάδι.
- Τηγανίζουμε για 6-7΄ να ροδίσει η κρούστα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Όμοια φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα.
Σερβίρουμε τα corn dog σε λαδόκολλα με μουστάρδα και κέτσαπ. Δείτε τη συνταγή μου για την ωραιότερη σπιτική κέτσαπ εδώ.
Ετοιμάζετε παιδικό πάρτυ; Δείτε περισσότερες εύκολες και φανταστικές συνταγές εδώ!
Μια ακόμα ωραία ιδέα για πάρτυ, εκτός από τα καταπληκτικά corn dog, είναι και η παρακάτω συνταγή
https://www.argiro.gr/recipe/pizza-burger/