Εκτελεση
Το φυλλο
Φτιάχνουμε πρώτα το φύλλο.
Κοσκινίζουμε σε λεκάνη το αλεύρι.
Κάνουμε μια λακκούβα στη μέση.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο, ξίδι και αλάτι.
Λίγο λίγο ρίχνουμε το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Για τη γέμιση
Ψιλοκόβουμε σε μικρές μπουκιές τα κρέατα, και τα βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε τα τριμμένα κρεμμύδια, τις ντομάτες, το ρύζι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον άνηθο, το μαϊντανό και την κανέλα.
Τέλος, περιχύνουμε με τον ζωμό και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στο μείγμα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με κουτάλι.
Το στρωσιμο
Όταν ξεκουραστεί το φύλλο, το χωρίζουμε σε δύο ίσα μέρη.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε το πρώτο φύλλο και το στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί Νο 38 ή 40.
Οι άκρες του φύλλου πρέπει να καλύπτουν τα τοιχώματα και να προεξέχουν.
Αδειάζουμε μέσα τη γέμιση με όλα τα υγρά.
Ανοίγουμε το δεύτερο φύλλο και σκεπάζουμε την πίτα.
Ενώνουμε τα δύο φύλλα γυρίζοντάς τα σε κόθρο προς τα μέσα.
Αλείφουμε με πινέλο την πίτα με λίγο ελαιόλαδο και ραντίζουμε με ελάχιστο νερό.
Ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 1 ώρα και 30 λεπτά.