Για τα μαριναρισμένα σουβλάκια
Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι, την τριμμένη ντομάτα, το τριμμένο κρεμμύδι, το ταντούρι και το κόλιανδρο και αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τις μπουκιές κοτόπουλο. Ανακατεύουμε να καλυφθούν.
Καλύπτουμε με μεμβράνη το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο από 1 έως 4 ώρες στη μαρινάδα.
Όσο πιο πολύ τα μαρινάρουμε τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν.
Περνάμε εναλλάξ σε ξυλάκια μαριναρισμένο κοτόπουλο και λαχανικά και τα αραδιάζουμε σε ταψί.
Περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 C για 15′-20′.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
Δείτε εδώ περισσότερες συνταγές για μαρινάδα!