Για τις γαρίδες
Καθαρίζουμε πρώτα τις γαρίδες (κεφάλι, κέλυφος και έντερο).
Τις ταμπονάρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν καλά.
Για τη μαρινάδα
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τις γαρίδες φροντίζοντας να καλυφτούν καλά και τις αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
Βουτάμε τα ξυλάκια στο νερό για αρκετή ώρα.
Καρφώνουμε σε κάθε ξυλάκι 1 γαρίδα.
Τις βάζουμε στο ταψάκι, με τη γαρίδα να ακουμπά στο ταψί και το σουβλάκι στο πλάι.
Ψήνουμε στους 200°C για 10΄περίπου, μέχρι να κοκκινίσουν.
Για τη σάλτσα αβοκάντο
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, τη βάζουμε στο μπολ και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
Τη γαρνίρουμε δίπλα στα σουβλάκια.