Για την πίτσα
Λαδώνουμε ελαφρά ή πασπαλίζουμε μεγάλο λεπτό ταψί με λίγο καλαμποκάλευρο.
Βάζουμε μέσα την έτοιμη ζύμη πίτσας.
Με τα δάχτυλα τεντώνουμε τη ζύμη πίτσας ώστε να πιάσει όλη την επιφάνεια του ταψιού και να γίνει πολύ λεπτή.
Με ένα κουτάλι απλώνουμε κυκλικά την πυκνή σάλτσα ντομάτας σε όλη την επιφάνεια της πίτσας μας.
Βάζουμε ολόγυρα το σαλάμι, τις φέτες ελιάς και πασπαλίζουμε με τα τρίμματα φέτας.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C, στις αντιστάσεις πάνω κάτω. Θα ψήσουμε στην κάτω σχάρα του φούρνου.
Τοποθετούμε την πίτσα στον καυτό φούρνο και ψήνουμε χωρίς να ανοιγοκλείνουμε για 25 λεπτά περίπου λεπτά μέχρι να ψηθεί σωστά από κάτω η πίτσα.
Μόλις βγει η πίτσα από το φούρνο προσθέτουμε τα φρέσκα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε αμέσως.
Για τη σάλτσα ντομάτας
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μικρή κατσαρόλα και βράζουμε για 10 λεπτά.
Κατά την διάρκεια του βρασμού ανακατεύουμε μερικές φορές να σπάσουν και να λιώσουν οι ντομάτες.
Η γρήγορη σάλτσα ντομάτας πρέπει να είναι πολύ στεγνή χωρίς καθόλου υγρασία.
Σκεπάστε την επιφάνεια της σάλτσας με ελαιόλαδο για καλύτερη συντήρηση.
Μυστικά
Η πίτσα θέλει ψήσιμο πάντα σε αντιστάσεις και πάντα στην κάτω σχάρα του φούρνου, ώστε να ψηθεί σωστά η βάση της και πάντα σε δυνατή θερμοκρασία.
Αν έχετε πλάκα ψησίματος πυρώστε καλά την πλάκα ψησίματος στους 200°C και ακουμπήστε επάνω στην καυτή πλάκα την πίτσα.
Μην ανοιγοκλείνετε το φούρνο όση ώρα ψήνεται η πίτσα για πιο σωστό αποτέλεσμα.
Η σάλτσα που βάζετε στην πίτσα πρέπει να είναι στεγνή, χωρίς πολύ υγρασία.
Γεμίστε την πίτσα με τα υλικά που αγαπάτε.