Για το smoothie γιαουρτιού
Μπορείτε να έχετε πλύνει από νωρίτερα τα φρούτα της αρεσκείας σας και να τα βάλετε στην κατάψυξη να παγώσουν (π.χ. φράουλες και ροδάκινα είναι τέλειος συνδυασμός).
Τα παγώνετε στην κατάψυξη για 2 ώρες εκτός αν χρησιμοποιήσετε εξ αρχής κατεψυγμένα φρούτα.
Χτυπάμε στο μπλέντερ το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να κρεμώσει (λίγα δευτερόλεπτα).
Προσθέτουμε τα παγωμένα φρούτα και ξαναχτυπάμε στο μπλέντερ για μερικά δευτερόλεπτα.
Μοιράζουμε αμέσως σε 2 ποτήρια και σερβίρουμε.