Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε την φλούδα και το πόδι.
Ψιλοκόβουμε τα ποδαράκια των μανιταριών και τα βάζουμε στη γέμιση των μανιταριών.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά για 2′.
Ρίχνουμε το σκόρδο σπασμένο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Σοτάρουμε για 2-3′ και αφαιρούμε το σκόρδο.
Προσθέτουμε το πλιγούρι, ανακατεύουμε να λαδωθεί καλά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, ελάχιστο νερό ζεστό, κι ανακατεύουμε.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά τη γέμιση σε χαμηλή φωτιά.
Περιμένουμε να απορροφήσει τα υγρά της και να μαλακώσει το πλιγούρι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Αποσύρουμε τη γέμιση από τη φωτιά.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια τον μαϊντανό.
Βάζουμε τα μανιτάρια στο ταψί και τα γεμίζουμε με ένα κουτάλι.
Ψήσιμο
Τα ψήνουμε στους 170º C για 20′.
Στα τελευταία λεπτά του ψησίματος βάζουμε μια διπλωμένο φέτα τυρί σε κάθε μανιτάρι.
Αφήνουμε για 3-4′ να λιώσει το τυρί και να αγκαλιάσει τα υλικά.