Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φύλλα της σαλάτας πολύ καλά.
Καθαρίζουμε εξωτερικά το ροζ γκρέιπφρουτ και αφαιρούμε φλούδα και μεμβράνη.
Με κοφτερό μαχαίρι διαχωρίζουμε τα φιλέτα του φρούτου.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μπολ σαλάτας βάλουμε τα στεγνά φύλλα σαλάτας, τα φιλέτα γκρέιπ φρουτ, το ρόδι, το αβοκάντο και τον κολοκυθόσπορο.
Για το ντρέσινγκ
Για το ντρέσινγκ ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και περιχύνουμε τη σαλάτα τελευταία στιγμή.
Ανακατεύουμε τα λαχανικά να πάει παντού το ντρέσινγκ.
Σερβίρουμε αμέσως.