Για την σαλάτα µε ροκφόρ
Αραδιάζουμε τις φέτες της μπαγκέτας σε λαμαρίνα και τις ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200°C στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, έως ότου ροδίσουν.
Τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Με πιρούνι λιώνουμε το ροκφόρ.
Το αλείφουμε στη φρυγανισμένη μπαγκέτα για τη σαλάτα με ροκφόρ.
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τη σως και τα ανακατεύουμε με πιρούνι να ενωθούν.
Αφού πλύνουμε και στραγγίσουμε καλά τα φύλλα σαλάτας, τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα.
Προσθέτουμε το σπανάκι, τα αχλάδια, τις φράουλες, τα καρύδια.
Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μοιράζουμε σε δύο πιάτα και γαρνίρουμε κάθε σαλάτα με φρυγανισμένη μπαγκέτα και ροκφόρ.
Αγαπάτε τις σαλάτες; Εδώ θα βρείτε περισσότερες μοναδικές συνταγέςγια τα τραπέζια σας, αλλά και για να τις απολαύσετε σαν ένα νόστιμο, υγιεινό και ελαφρύ γεύμα!