Εκτελεση
Ψιλοκόβουμε πρώτα τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε για να φύγουν τα υγρά τους.
Τα βάζουμε μέσα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λάδι, το αλεύρι, το τυρί και τα χτυπημένα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα στρώνουμε σε ταψί (το οποίο προηγουμένως έχουμε πασπαλίσει με καλαμποκάλευρο) φτιάχνοντας μία λεπτή στρώση.
Ψήνουμε στους 180οC για μια ώρα σε αντιστάσεις και πάνω στην πίτα ρίχνουμε λίγο καλαμποκάλευρο και ελαιόλαδο.