• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 50 λεπτά
34
  • 700 γρ. σπανάκι
  • 2 πράσα
  • 2-3 φρέσκα κρεμμύδια
  • 1/2 ματσ. μαϊντανό
  • 1/2 ματσ. δυόσμο
  • 1/2 ματσ. άνηθο
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 400 γρ. φέτα
  • 4 αυγά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
  • 1½ φλ. καλαμποκάλευρο
  • 1/2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτελεση

    Ψιλοκόβουμε πρώτα τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε για να φύγουν τα υγρά τους.

    Τα βάζουμε μέσα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λάδι, το αλεύρι, το τυρί και τα χτυπημένα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.

    Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα στρώνουμε σε ταψί (το οποίο προηγουμένως έχουμε πασπαλίσει με καλαμποκάλευρο) φτιάχνοντας μία λεπτή στρώση.

    Ψήνουμε στους 180οC για μια ώρα σε αντιστάσεις και πάνω στην πίτα ρίχνουμε λίγο καλαμποκάλευρο και ελαιόλαδο.

    Οδηγός Μαγειρικής

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται