Εκτέλεση
Η ζύμη
Πρώτα σε μία λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το γάλα.
Ανακατεύουμε με κουτάλι.
Λίγο λίγο ρίχνουμε το γάλα και ζυμώνουμε μέχρι να ξεκολλάει απ’ τα τοιχώματα και να μην κολλάει στα χέρια. Αν κολλάει, πασπαλίζουμε λίγο αλεύρι.
Αφήνουμε το ζυμάρι σε μπολ, καλά σκεπασμένο για να μην πετσιάσει, να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου 1 ώρα.
Αφού φουσκώσει, την αδειάζουμε στον πάγκο εργασίας.
Τη ζυμώνουμε απαλά.
Τη χωρίζουμε σε 10 κομμάτια όμοια.
Πλάθουμε το κάθε ενα σε στρογγυλό σχημα.
Αλευρώνουμε ταψι (ή στρώνουμε λαδόκολλα), τα αραδιάζουμε, τα σκεπάζουμε με πετσέτα και τα αφήνουμε πάλι να διπλασιαστούν σε όγκο περίπου 40΄.
Τότε τα ραντίζουμε με νερό με τα δάχτυλα, πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C σε αντιστάσεις για περίπου 45΄ μέχρι να ροδίσουν.
Στο χρόνο παρασκευής υπολογίστε τους χρόνους αναμονής.