Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τα κομματάκια βούτυρο, το γλυκαντικό, τα χτυπημένα αυγά και το γάλα.
Με κουτάλι ανακατεύουμε.
Συνεχίζουμε το ζύμωμα με το χέρι.
Όταν μαζευτεί σε μπάλα, τη δουλεύουμε λίγο στον πάγκο εργασίας.
Πρέπει να είναι απαλή και να μην κολλάει στα χέρια.
Αν κολλάει, πασπαλίζουμε με αλεύρι.
Σε αλευρωμένο πάγκο την ανοίγουμε σε τετράγωνο φύλλο με διαστάσεις 35×35 εκ.
Αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο.
Πασπαλίζουμε επάνω τα ψιλοκομμένα βερίκοκα και τις σταγόνες σοκολάτας.
Την τυλίγουμε σε ρολό.
Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε 12 φέτες, περίπου 2 με 3 εκ. η καθεμία. Βουτυρώνουμε καλά φόρμα δαχτυλίδι 25 εκ. και στρώνουμε λαδόκολλα στη βάση.
Βάζουμε πλαγιαστά τις φέτες, δημιουργώντας στεφάνι ψωμιού.
Αλείφουμε το γάλα.
Ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις κάτω κάτω, περίπου 35-40 λεπτά, να ροδίσει.
Βγάζουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με λιωμένη σοκολάτα.