Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε μπουκιές.
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5-6 λεπτά, να μαραθεί.
Ρίχνουμε τις γλυκοπατάτες και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε.
Συμπληρώνουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά να μαλακώσουν οι πατάτες.
Προσθέτουμε τα ρεβύθια, το γάλα καρύδας και αλάτι.
Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, να δέσουν οι γεύσεις και να πυκνώσει η πλούσια σάλτσα του φαγητού.
Το αποσύρουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με φύλλα κόλιανδρου ή μαϊντανού και σερβίρουμε σε μπολ με ρύζι και λίγο λάιμ.