Εκτέλεση
Βάζουμε πρώτα τις φέτες πατάτας σε ένα μακρόστενο ταψί, να το καλύψουν.
Από πάνω στρώνουμε τις φέτες κρεμμύδια.
Τοποθετούμε από πάνω τα φιλέτα ψαριού και καλύπτουμε το φαγητό με φέτες ντομάτας.
Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε ψιλοκομμένο το μαϊντανό και το σέλινο.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το νερό.
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε το ροφό στο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις, για 30 λεπτά.
Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά επιπλέον, μέχρι να μελώσουν οι πατάτες και το φαγητό να μείνει με ελάχιστη σάλτσα.