Εκτέλεση
Κόβουμε πρώτα τις μελιτζάνες σε φέτες πάχους 0,5 εκ., τις αραδιάζουμε σε δύο ταψιά και τις ψήνουμε για 15΄ περίπου στους 200°C.
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε για 15΄.
Επίσης, βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και ζυμώνουμε.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε μέσα στην κάθε φέτα μελιτζάνας.
Αφού τα έχουμε τυλίξει όλα τα αραδιάζουμε μέσα σε ένα ταψί το ένα κοντά κοντά στο άλλο.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα και ψήνουμε για 30΄.
Τα σερβίρουμε με γιαούρτι.