Ροζ λεμονάδα της Αργυρώς
Βάζουμε τη ζάχαρη, τις φράουλες και ένα φλιτζάνι νερό σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Διαβάστε όλα τα μυστικά για τις φρέσκες φράουλες εδώ.
Ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και πατάμε με την κουτάλα να λιώσουν οι φράουλες για τη ροζ λεμονάδα.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Περνάμε το μείγμα από σήτα λεπτή, να φύγουν τα σποράκια της φράουλας.
Ενώνουμε το κρύο σιρόπι φράουλας, το λεμόνι και τη σόδα σε κανάτα.
Γεμίζουμε τα ποτήρια με παγάκια και βάζουμε τη λεμονάδα και φέτες λεμονιού.
Ιδανική για παιδικό πάρτυ, για να δροσίσετε τους καλεσμένους σας, ακόμα και για βάφτιση!
Αν αγαπάτε τη λεμονάδα, δείτε και την κλασική συνταγή μου για σπιτική λεμονάδα συμπυκνωμένη, με πολλά μυστικά και παραλλαγές.