Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε πρώτα το σουσαμέλαιο σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ.
Σοτάρουμε ελαφρά τα μανιτάρια και τις πιπεριές μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3 με 4 λεπτά.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά, μέχρι αυτές να αλλάξουν χρώμα.
Προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι και ανακατεύουμε.
Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο του μίγματος και ρίχνουμε τα αυγά.
Με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε στην αρχή στο κέντρο του τηγανιού και σιγά σιγά μεγαλώνουμε τους κύκλους, ενώνοντας έτσι τα αυγά με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε το κάρυ, αλάτι και πιπέρι