Εκτέλεση
Τρίβουμε τα καρότα στο κοπτικό ή σε χοντρό τρίφτη.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα πράσινα φύλλα κρεμμυδιών, τη σταφίδα, το αμύγδαλο και το φρέσκο τζίντζερ.
Προσθέτουμε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού.
Στύβουμε στη σαλάτα χυμό από μισό πορτοκάλι.
Βάζουμε λίγο αλάτι μέσα στη καροτοσαλάτα.
Ανακατεύουμε να μαριναριστούν τα υλικά μέχρι να ετοιμάσουμε το dressing της σαλάτας.
Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και χτυπάμε ελαφρά με ένα σύρμα.
Περιχύνουμε την καροτοσαλάτα.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 30′.
Την σερβίρουμε δροσερή.