Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το καρότο ζουλιέν.
Πλένουμε και κόβουμε το μήλο με τη φλούδα σε λεπτές φέτες.
Το προσθέτουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα καρότου.
Σερβίρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα πάνω σε φύλλα μεσκλάν.
Μυστικά
Αν έχετε χρόνο και την μαρινάρετε για 2-3 ώρες θα προσθέσετε το μήλο και τα φύλλα από τα βότανα την ώρα του σερβιρίσματος.
Έτσι, με το μαρινάρισμα, όλα τα υλικά αποκτούν ένα ακόμα πιο φίνο άρωμα και μία γεύση ασυναγώνιστη. Άλλωστε, το μαρινάρισμα το συναντάμε μέσα στα χρόνια σε πολλές συνταγές μαγειρικής. Είναι ο εύκολος τρόπος που πάντα απογειώνει τα απλά συνήθως υλικά που διαλέγουμε να μαρινάρουμε.
Θέλετε περισσότερες συνταγές για υγιεινές σαλάτες, γεμάτες χρώματα και νοστιμιά; Βρείτε τες όλες εδώ.