Για τη σαλάτα
Βάζουμε πρώτα όλα τα υλικά για τη σως σε μπλέντερ και τα χτυπάμε.
Δοκιμάζουμε ώστε να μας ικανοποιεί η οξύτητα και το αλάτι.
Ξεπλένουμε την κινόα σε σουρωτήρι κάτω από το τρεχούμενο νερό και τη βάζουμε σε κατσαρόλα.
Αλατίζουμε, προσθέτουμε νερό να τη σκεπάζει και βράζουμε για περίπου 15 σε χαμηλή φωτιά.
Τη στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά, λαχανικά, φρούτα και σπόρους και περιχύνουμε με τη σως.
Δείτε πώς μπορούμε να κάνουμε το αβοκάντο να ωριμάσει πιο γρήγορα εδώ, και πώς θα το καθαρίσουμε εύκολα εδώ.
Και αν θέλετε περισσότερες νόστιμες και υγιεινές συνταγές για σαλάτες, βρείτε τες όλες εδώ.