Για τα παντζάρια σαλάτα
Καθαρίζουμε το παντζάρι και το τρίβουμε ωμό σε ένα μπολ.
Τρίβουμε και το καρότο.
Καθαρίζουμε το κουνουπίδι και το αλέθουμε στο μπλέντερ να γίνει σαν κους κους.
Κόβουμε το πράσινο μήλο με τη φλούδα του σε μικρά καρέ.
Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε για λίγα λεπτά το φιλέ αμυγδάλου να καβουρδιστεί.
Αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά, πασπαλίζουμε με το ρόδι, τα τρίμματα μπλε τυρί και το φιλέ αμυγδάλου.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Ανακατεύουμε και αν έχουμε το χρόνο αφήνουμε να σταθεί για λίγο και να ενωθούν οι γεύσεις αλλά και τα μοναδικά χρώματά της.
Διαβάστε όλα τα μυστικά για τα παντζάρια, το καθάρισμα, τη σωστή συντήρηση και το μαγείρεμα τους.