Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του σολoμού και τα βάζουμε σε λαδόκολλα.
Τα τυλίγουμε προσεκτικά και σφιχτά σε φάκελο και τα ψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο, στους 200°C.
Ζεματάμε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.
Κατόπιν τα στραγγίζουμε καλά.
Κόβουμε το μαρούλι μέσα σε μια σαλατιέρα.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τα στραγγισμένα φασολάκια, τις ελιές και τις πατάτες.
Βγάζουμε το σολoμό από τη λαδόκολλα και τον κόβουμε σε μικρές μπουκιές.
Χτυπάμε τα υλικά για το ντρέσινγκ στο μπλέντερ και στη συνέχεια περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα.
Ανακατεύουμε καλά, να πάει παντού, και σερβίρουμε.