Σαλάτα ρόκα με φρούτα και τραγανές υφές. Μήλα, καρύδια και ρόδι απογειώνουν τα τρυφερά λαχανικά.

Σαλάτα ρόκα με φρούτα και τραγανές υφές. Μήλα, καρύδια και ρόδι απογειώνουν τα τρυφερά λαχανικά.

  • προετοιμασία 10 λεπτά
19

Για τη σαλάτα

  • 1 σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης (160 γραμ.)
  • 1/2 μήλο πράσινο
  • 1/2 μήλο κόκκινο
  • 1/2 ρόδι
  • 2 κ.σ. καρύδια
  • 50 γρ. φλούδες παρμεζάνας η ώριμης γραβιέρας

Dressing με ρόδι

  • 3 κ.σ. χυμό ροδιού
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Για την σαλάτα με το ρόδι ξεκινάμε με το ντρέσινγκ.

    Σε ένα βαζάκι βάζουμε όλα τα υλικά: χυμό ρόδι, ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι και σφραγίζουμε με καπάκι.

    Ανακινούμε το βαζάκι και είναι έτοιμο.

    Καθαρίζουμε το ρόδι και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες.

    Βάζουμε την σαλάτα σε ένα μπολ.

    Ρίχνουμε τα φρούτα, τα καρύδια και το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε τη σαλάτα.

    Προσθέτουμε τις φλούδες τυριού και γαρνίρουμε με το ρόδι.

    Σερβίρουμε την σαλάτα αμέσως μόλις βάλουμε το ντρέσινγκ για να παραμείνουν τραγανά και τρυφερά τα φύλλα της σαλάτας.

    Οδηγός Μαγειρικής

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται