Εκτέλεση
Για την σαλάτα με το ρόδι ξεκινάμε με το ντρέσινγκ.
Σε ένα βαζάκι βάζουμε όλα τα υλικά: χυμό ρόδι, ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι και σφραγίζουμε με καπάκι.
Ανακινούμε το βαζάκι και είναι έτοιμο.
Καθαρίζουμε το ρόδι και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες.
Βάζουμε την σαλάτα σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε τα φρούτα, τα καρύδια και το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε τη σαλάτα.
Προσθέτουμε τις φλούδες τυριού και γαρνίρουμε με το ρόδι.
Σερβίρουμε την σαλάτα αμέσως μόλις βάλουμε το ντρέσινγκ για να παραμείνουν τραγανά και τρυφερά τα φύλλα της σαλάτας.