Εκτέλεση
Χρησιμοποιούμε το πίλερ και κόβουμε το αγγούρι σε κάθετες λωρίδες σαν ταλιατέλες.
Κατά τον ίδιο τρόπο κόβουμε το καρότο.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ, τα αλατίζουμε και ραντίζουμε με λίγο ξύδι και χυμό λεμονιού.
Ανακατεύουμε να μαραθούν ελαφρά.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα λαχανικά, προσθέτουμε το αγγούρι, το καρότο, την πιπεριά, τα ραπανάκια και το αβοκάντο, καθώς και τα βότανα.
Γαρνίρουμε με τα μελάτα αυγά, τον καπνιστό σολομό και περιχύνουμε με τη σως.
Για τη σως, βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και τα ανακατεύουμε με σύρμα.