Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε την κολοκύθα και το θυμάρι.
Αλατίζουμε και σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρά η κολοκύθα.
Την αφήνουμε να κρυώσει.
Σε μια πιατέλα, βάζουμε τα φύλλα από το baby σπανάκι, τα bαby leaves, τα καρότα, το ξινόμηλο, τα κράνμπερις, το αβοκάντο και τα φύλλα μαϊντανού.
Από πάνω τοποθετούμε την κρύα πλέον κολοκύθα.
Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια.
Δείτε πώς να το κάνετε να ωριμάσει πιο γρήγορα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Ανακατεύουμε κι αμέσως σερβίρουμε.