• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
73
  • 250 γρ. πένες
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 μικρό αγγούρι
  • 5-6 ντοματίνια
  • 150 γρ. τριμμένα τυριά ανάμεικτα
  • 100 γρ. παριζάκι κομμένο σε καρέ
  • 50 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • Λίγα φύλλα βασιλικού ή δυόσμου

Για την σάλτσα

  • 1 κ.σ. απαλή μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 2 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι
  • 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Βάζουμε σε ένα μικρό μπολ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, το βαλσάμικο ξύδι, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.

    Τα χτυπάμε με σύρμα να ενωθούν.

    Βράζουμε πρώτα τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.

    Τα σουρώνουμε και τα βρέχουμε με κρύο νερό, τα στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε σε μπολ.

    Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

    Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται