Για τη σάλτσα Café de Paris
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά για 4′.
Προσθέτουμε το σκόρδο και τον πελτέ και τρίβουμε με κουτάλι.
Προσθέτουμε το θυμάρι, το εστραγκόν, το σχοινόπρασο, τον μαϊντανό, τον ζωμό κότας και την κρέμα.
Σιγοβράζουμε μέχρι να πυκνώσει η κρέμα.
Προσθέτουμε την γούστερ σως.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και λίγο χυμό λεμονιού.
Σουρώνουμε την σάλτσα σε λεπτό σουρωτήρι.
Ενισχύουμε την σάλτσα cafe de Paris με τα υγρά από το ψητό κρέας που θα την σερβίρουμε.
Την διατηρούμε ζέστη μέχρι το σερβίρισμα.
Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε το ψητό κρέας περιχύνοντας με την πυκνή νόστιμη σάλτσα για ψητό κρέας.
Πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό και σχοινόπρασο.
Σερβίρουμε με λεπτοκομμένες τηγανητές πατάτες.