Σάλτσα καραμελωμένη μπανάνα
Για τη σάλτσα μπανάνας, κόβουμε πρώτα σε λεπτές ροδέλες τις μπανάνες.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
Σοτάρουμε τις μπανάνες σε σιγανή φωτιά να ροδίσουν ελαφρά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη στο τηγάνι κι ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι η ζάχαρη να λιώσει.
Ρίχνουμε το αλάτι και την κρέμα.
Αφήνουμε μερικά λεπτά μέχρι να πυκνώσει με το βρασμό η καραμέλα γάλακτος.