Για τα σφολιατίνια
Σε μικρή κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε τη μαργαρίνη με την κουβερτούρα και το ζαχαρούχο γάλα.
Όταν λιώσουν, προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.
Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο. Αλείφουμε με την κρέμα σοκολάτας και την απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια με σπάτουλα ή φαρδύ μαχαίρι.
Πασπαλίζουμε με τα φουντούκια.
Ρολάρουμε τη μια μακριά πλευρά μέχρι τη μέση του φύλλου. Ρολάρουμε και την άλλη μακριά πλευρά μέχρι να συναντηθούν τα 2 ρολά και να κολλήσουν κατά μήκος.
Βρέχουμε με πινέλο την ένωση για να μείνουν ενωμένα στο ψήσιμο.
Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε 14 λεπτές φέτες (μπισκοτάκια). Τα τοποθετούμε οριζόντια σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 15΄ να ροδίσουν.
Τα μεταφέρουμε σε σχάρα για να μη νοτίσουν και να παραμείνουν τραγανά.