Σνακ με άλειμμα αβοκάντο
Φτιάχνουμε πρώτα το άλειμμα αβοκάντο. Σε ένα μπολ βάζoυμε το ψιλοκομμένο αβοκάντο και το πολτοποιούμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το λεμόνι, το αγουρέλαιο και τους αλεσμένους σπόρους. Ανακατέυουμε με πιρούνι.
Απλώνουμε σε κάθε ντακάκι μία κουταλιά κρέμα αβοκάντο, βάζουμε μία κουταλιά κατίκι και λίγα κομμένα ντοματίνια.
Ραντίζουμε με αγουρέλαιο.
Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διατροφική αξία του αβοκάντο, αλλά και τον σωστό τρόπο για να το τεμαχίσετε.