Για την πραλίνα φουντουκιού
Αραδιάζουμε τα φουντούκια σε ταψάκι.
Τα ψήνουμε για 10΄στους 200°C.
Tα βάζουμε σε πετσέτα και τα τρίβουμε να ξεφλουδιστούν.
Τα αλέθουμε στο μίξερ αφού κρυώσουν.
Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί.
Την αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο, το ζαχαρούχο γάλα και τα φουντούκια.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Όσο είναι ακόμα ζεστό το μείγμα, το βάζουμε σε βάζο των 400 γραμ.
Το αφήνουμε ανοιχτό μέχρι να κρυώσει τελείως.
Το σκεπάζουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο.