Για το σοκολατόψωμο
Ξεπαγώνουμε πρώτα την έτοιμη ζύμη για πίτσα.
Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κατά μήκος στη μέση κάθε φύλλο.
Αλείφουμε τις λωρίδες ζύμης με βούτυρο.
Βάζουμε την μία λωρίδα ζύμης πάνω στην άλλη και κάνουμε στρώσεις : βούτυρο, κανέλα, ζάχαρη, σταφίδες, σοκολάτα, φράουλα και μπανάνα.
Πιέζουμε ελαφρά να κολλήσουν μεταξύ τους.
Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κάθετα σε 4-5 κομμάτι.
Βουτυρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα του κέικ.
Στήνουμε όρθιες τις φέτες σαν σάντουιτς, κάθετα προς την φόρμα.
Αλείφουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο βούτυρο, πασπαλίζουμε με ζάχαρη κανέλα και σοκολάτα.
Αφήνουμε να σταθεί μία ώρα να φουσκώσει καλά.
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά.
Για το σερβίρισμα
Το σερβίρουμε ζεστό όσο τρέχουν ακόμα οι καραμέλες και η σοκολάτα με μια μπάλα παγωτό και περιχύνουμε με σιρόπι καραμέλα ή σοκολάτα, σαν γλυκό η σκέτο ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου σαν γλυκό ψωμί για πρωινό ή σνακ.