Για το σολωμό με πατάτες
Απλώνουμε πρώτα σε λαδωμένο ταψάκι τις φέτες πατάτας.
Περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο και ραντίζουμε με λίγο νερό.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε για 25΄ στους 220°C.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και απλώνουμε ομοιόμορφα τα κρεμμύδια πάνω στις πατάτες.
Ακουμπάμε επάνω τους τα φιλετάκια του σολωμού.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, πασπαλίζουμε με το θυμάρι και ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε για 10 επιπλέον λεπτά στο φούρνο.