Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξύδι, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα να ομογενοποιηθούν.
Ελέγχουμε το αλάτι και το πιπέρι κι αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον.
Την δοκιμάζουμε και διορθώνουμε στην οξύτητα στο λεμόνι, ξύδι και στο αλατοπίπερο πάντα αφού αναμείξουμε όλα τα υλικά μαζί.
Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αμέσως ή να την διατηρήσετε στο ψυγείο καλά σκεπασμένη σε γυάλινο σκεύος.