Για τα σουβλάκια
Ξεκινάμε κόβοντας το χαλούμι σε μεγάλα καρέ.
Βάζουμε το χαλούμι και όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας μαζί με τα υλικά στο μπολ.
Έπειτα, ανακατεύουμε καλά.
Περνάμε σε ξύλινα ξυλάκια εναλλάξ χαλούμι, μανιτάρια, ντοματίνια, χουρμάδες.
Ψήνουμε στη σχάρα λίγα λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια με πίτες και πράσινη σαλάτα.
Εάν σας άρεσε αυτή η συνταγή, ρίξτε μία ματιά και σε άλλες ιδέες για finger food που είμαι σίγουρη ότι θα σας ξετρελάνουν!