Εκτέλεση
Για το σπανάκι
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα και σοτάρουμε το σπανάκι με το φρέσκο κρεμμυδάκι για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν.
Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, ανακατεύουμε και τραβάμε από τη φωτιά.
Στη συνέχεια αφήνουμε το σοταρισμένο σπανάκι να στραγγίσει σε σουρωτήρι.
Στο φούρνο
Σε ένα μικρό πυρίμαχο και λαδωμένο σκεύος τοποθετούμε το σοταρισμένο σπανάκι με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Κάνουμε 4 λακκουβίτσες και σπάμε μέσα σε καθεμία από 1 αυγό.
Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο.
Ρίχνουμε από πάνω και την τριμμένη φέτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 15΄ μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Σερβίρουμε αμέσως, ιδανικά με δύο φέτες φρυγανισμένο ψωμί.
Τα αυγά έχουν πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, μάθετέ για τη πηγή θρεπτικών συστατικών που έχουν.
Εάν σας άρεσαν τα αυγά με σπανάκι, δείτε κι άλλες συνταγές εδώ.