Για τη στριφτή τυρόπιτα
Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ με πιρούνι τα αυγά μας.
Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
Προσθέτουμε τα τυριά, τη θρυμματισμένη φέτα και την τριμμένη μυζήθρα και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας.
Λαδώνουμε κάθε φύλλο ελαφρά με ένα πινέλο για την στριφτή τυρόπιτα.
Λαδώνουμε επίσης κι ένα μεγάλο, ρηχό ταψί.
Κατά μήκος του φύλλου απλώνουμε με κουτάλι λίγη γέμιση και τυλίγουμε χαλαρά σε ρολό.
Στη συνέχεια το στρίβουμε ελαφρά και το τυλίγουμε σε σχήμα σαλίγκαρου.
Το βάζουμε στο κέντρο του ταψιού.
Όμοια τυλίγουμε και τα υπόλοιπα φύλλα, φροντίζοντας να συνεχιστεί ο σαλίγκαρος από εκεί που σταματήσαμε.
Στο τέλος όλο το ταψί θα έχει την όψη ενός μεγάλου σαλίγκαρου.
Περιχύνουμε με όσο ελαιόλαδο μας έχει περισσέψει από το άλειμμα των υπόλοιπων φύλλων.
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 170°C για μιάμιση ώρα, ώσπου ο σαλίγκαρός μας να ροδίσει καλά.
Κόβουμε τη τυρόπιτα στριφτή με φύλλο κρούστας σε τρίγωνα κομμάτια.
Και η πίτα μας είναι έτοιμη.