Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι να γίνει διάφανο για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους.
Βάζουμε το κοτόπουλο, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι.
Αφήνουμε να βράσει για 10′ σε μέτρια φωτιά.
Βράζουμε και στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και τις ρίχνουμε στη σάλτσα.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.