Εκτέλεση
Αυτά τα τυροπιτάκια θα ψηθούν στο τηγάνι.
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αυγό χτυπημένο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και λίγο λίγο προσθέτουμε το νερό μέχρι να έχουμε μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη..
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με τα χτυπημένα αυγά, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι.
Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε 10 κομμάτια.
Ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε φύλλο και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες, να έχουν περίπου 8-10 εκ. φάρδος.
Βάζουμε μία κουταλιά γέμιση πάνω στο φύλλο μας και το διπλώνουμε να κλείσει.
Με το ροδάκι κόβουμε σε σχήμα μισοφέγγαρου.
Συνεχίζουμε ώσπου να τελειώσουμε με όλα τα φύλλα.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν όμορφο ροδαλό χρώμα.
Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.