Για τα τηγανητά μύδια
Αφήνουμε τη μυδόψιχα σε σουρωτήρι να στραγγίσει τα υγρά της.
Σε μπολ αδειάζουμε την μπίρα.
Ρίχνουμε μέσα τη μυδόψιχα και την αφήνουμε 10 λεπτά.
Σε άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με τα 2 είδη πάπρικας.
Στραγγίζουμε τα μύδια από την μπύρα σε σουρωτήρι.
Τα αλευρώνουμε στο αλεύρι με την πάπρικα πολύ καλά, να καλυφθούν όλες οι πλευρές για τα τηγανητά μύδια.
Τα κοσκινίζουμε σε σουρωτήρι και λίγα λίγα τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 2 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
Σερβίρουμε τα τηγανητά μύδια με σκορδαλιά.