Tortilla trend
Κόψτε σε φέτες την ντομάτα και στεγνώστε την πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Καθαρίστε και λιώστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι.
Ανοίγουμε την πίτα τορτίγια στον πάγκο.
Νοητά την χωρίζουμε σε 4 τρίγωνα.
Κόβουμε μισή ακτίνα μέχρι το κέντρο της πίτας, ώστε να διπλωθεί μετά σε τρίγωνα.
Αλείφουμε την πίτα τορτίγια με μουστάρδα απαλή σε όλη την επιφάνεια.
Στρώσιμο υλικών και δίπλωμα
Στο 2º βάζουμε στεγνές φέτες ντομάτας.
Στο 3º τέταρτο της πίτας βάζουμε φέτες τυρί και από πάνω ζαμπόν γαλοπούλας
Στο 4º και τελευταίο κομμάτι βάζουμε μοτσαρέλα και καλαμπόκι.
Διπλώνουμε την τορτίγια σε τρίγωνα ξεκινώντας από αριστερά. Κλείνουμε σε τρίγωνα το ένα τέταρτο της πίτας πάνω στο άλλο με προσοχή μην βγουν έξω τα υλικά της γέμισης.
Αλείφουμε την πίτα τορτίγια με ελάχιστο μαλακό βούτυρο και την ψήνουμε για λίγα λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε τοστιέρα μέχρι να γίνει τραγανή εξωτερικά και να λιώσει το τυρί.
Όταν την ψήνουμε, πιέζουμε ελαφρά με σπάτουλα ώστε να ξεροψηθεί εξωτερικά.